Oturum Aç

Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Romatizmal Hastalıklarda Ortezleme ve Rehabilitasyonu”

• Hemşirelik Bölüm Başkanımız Uluslararası Hemşirelik Kongresinde

Bakım Kalitesi ve Teknoloji

DETAYLI BİLGİ

Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Postmenopazal Osteoporozda Fiziksel Aktivite ve Egzersiz”

DETAYLI BİLGİ

Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Pulmoner Arteriyel Hipertansiyonda Kardiyak Rehabilitasyon”

DETAYLI BİLGİ

Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Yaşlılarda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”

DETAYLI BİLGİ
  • Hemşirelikte Bilim Günleri: Kanser Hastalarında Lavanta Yağı ile Yapılan Sırt Masajının Etkileri

“30.10.2017 tarihinde Fitoterapi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat KARTAL “Hemşirelikte Bilim Günleri” kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültemizde “aromatik yağlar, uçucu yağlar ve tamamlayıcı tıptaki yeri” konulu sunumunu gerçekleştirmişlerdir.

"Kariyer Söyleşisi-Diyetisyenliğe Adım Adım" Etkinliği Gerçekleştirildi

Kafkas Mücevheri Kefir Etkinliği Gerçekleştirirdi

• Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

Yaz Okulu Hakkında Duyuru

• Hemşirelikte Bilim Günleri: Mükemmel Periton Diyalizi

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza KAZANCIOĞLU “Hemşirelikte Bilim Günleri” kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültemize teşrif etmişlerdir.